CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Accountancy + Advies

Bij Accorde gaat duidelijkheid boven alles. Helemaal als het gaat om uw financiën en de toekomst van uw bedrijf. We geven u real-time inzicht in uw cijfers en spreken klare taal. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Wij zijn meer dan uw accountant, namelijk uw financiële sparring partner. We denken met u mee hoe u uw processen en bedrijfsvoering kunt verbeteren, om zo uw bedrijfsdoelen te behalen. We hebben verschillende handige online tools die u helpen om u op ieder gewenst moment inzicht te bieden in uw financiële status. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

De jaarrekening is in feite een bevestiging van wat u dus al weet. We zorgen er uiteraard voor dat deze netjes volgens de wettelijke voorschriften wordt opgesteld en een helder en betrouwbaar beeld geeft van uw financiële positie.

ACCOUNTANTSCONTROLES

Naast het samenstellen van uw jaarrekening, kunnen we ook wettelijk verplichte en vrijwillige accountantscontroles uitvoeren. Tijdens een audit brengen we uw bedrijfsprocessen in kaart en leggen we uw financiële informatie uitvoerig vast. Deze accountantscontrole geeft u, de bank en andere belanghebbenden de bevestiging dat de cijfers een betrouwbare afspiegeling zijn van de werkelijkheid. Duidelijkheid boven alles, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

Om controles uit te voeren, beschikt RSW over een uitgebreide auditpraktijk en een Wta-vergunning (Wet toezicht accountantsorganisaties), geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Neem contact op

Onze voordelen

Een Accorde adviseur heeft zo zijn voordelen. We zijn niet alleen uw accountant, maar uw sparringspartner.

Persoonlijk en betrokken

Uw financieel sparringspartner

Laagdrempelig. De klant op #1

Ook zonder afspraak

Automatiseringsproces

Alles gericht op úw situatie

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×