CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Fiscaal advies + aangiften

De fiscale wetgeving is complex en de veranderingen gaan zo snel dat u als ondernemer makkelijk het overzicht kwijtraakt. Accorde neemt die zorg graag voor u uit handen.

Thuis in de fiscale wereld staan onze belastingadviseurs naast u met de meest actuele informatie. In heldere taal leggen we uit wat de veranderende belastingregels zowel zakelijk als privé voor u betekenen. Daarbij zien we er op toe dat u niet teveel belasting afdraagt en denken we mee hoe we uw financiële positie kunnen versterken. Gevraagd of ongevraagd. We zijn er immers om u duidelijkheid te bieden. En vooruit te helpen.

Doordat onze adviseurs dichtbij u staan en nauw samenwerken met andere specialisten, hebben we goed in beeld wat er in uw onderneming en in de markt speelt. Met de juiste informatie kunt u vroegtijdig inspelen op de nieuwe fiscale ontwikkelingen.

AANGIFTEN EN ADVIES

Vanzelfsprekend verzorgt Accorde voor u de belastingaangiften van uw onderneming; de btw-aangifte, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenk- en erfbelasting en loonbelasting en premies sociale verzekeringen. Daarnaast begeleiden we u zakelijk en privé bij alle mogelijke fiscale aangelegenheden. Bijvoorbeeld rond een bedrijfsovername of -opvolging, het beheer en de overdracht van uw vermogen, internationaal zakendoen of de werkkostenregeling. Ook ondersteunen we u met Financiële Planning en Estate Planning.

Kortom: een breed pakket aan fiscale diensten, waarmee we u als ondernemer en privépersoon dichter bij uw doelen brengen.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×