CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Ik wil personeel aannemen. Waar moet ik rekening mee houden?

Wanneer u van plan bent om personeel aan te nemen, dient u met verschillende zaken rekening te houden. Denk hierbij aan de aangifte loonheffing en het bijhouden van een loonadministratie.

Wanneer u een geschikte kandidaat hebt gevonden voor de functie, dient er een arbeidscontract te worden opgesteld. Hierin staan afspraken over zaken als proeftijd, arbeidsduur, salaris, opzegtermijn etc. Verder dient u als werkgever het personeel goede arbeidsomstandigheden te bieden. Afhankelijk van de branche kunnen hier extra regels aan verbonden zijn. Daarnaast dient u rekening te houden met overige zaken, zoals het bedrijfsreglement, de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) en de verzekeringen voor het personeel. Accorde biedt u ondersteuning en advies bij alle bovenstaande personeelszaken.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×