CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

U kunt ook nu op Accorde vertrouwen!

Als gewaardeerde klant kunt u altijd op onze dienstverlening vertrouwen. Nu ook Nederland volop getroffen is door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren wij ons hoe belangrijk het is dat u op onze dienstverlening kunt rekenen.

Wij hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om onze en uw gezondheid te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Onze hele organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze relaties 1,5 meter afstand bewaren. In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.

In onze dienstverlening vinden we persoonlijk contact belangrijk. Helaas moeten we nu daarin voorzichtig zijn om elkaars gezondheid niet in gevaar te brengen. Dit betekent ook dat we zo min mogelijk werkzaamheden op uw locatie uit zullen voeren. Verder proberen we afspraken op kantoor ook tot een minimaal noodzakelijk te beperken. Dus indien mogelijk zoveel mogelijk telefonisch en digitaal te communiceren met elkaar. Wij hebben de afgelopen jaren dermate veel geïnvesteerd in digitalisering en automatisering dat onze medewerkers vanaf kantoor, en nu indien noodzakelijk, vanuit thuis kunnen werken. Voor onze medewerkers hebben wij strikte richtlijnen opgesteld om thuis te kunnen werken.

Op basis van de kennis van vandaag gaan wij ervan uit dat onze dienstverlening ongestoord en binnen de afgesproken termijnen plaats kan vinden. Mocht dat onverhoopt niet lukken dan overleggen we samen hoe we die situatie op kunnen lossen. Indien u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd terecht bij uw contactpersoon.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×