CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Wij hebben de Exact Samenwerking Award 2019 gewonnen!

RSW, Accorde en Joosten-Manders bereiken eerste gezamenlijke succes

We hebben de Exact Samenwerking Award 2019 gewonnen. Dit is het eerste gezamenlijke succes dat RSW, Joosten-Manders en Accorde hebben behaald sinds hun fusie begin 2019. De Exact Cloud Award is een jaarlijkse uitreiking voor de meest innovatieve accountants- en administratiekantoren van Nederland. Een van de prijzen is de Samenwerking Award, voor het kantoor die het best met haar klanten samenwerkt.

Bij ons staat de samenwerking met klanten al jaren hoog in het vaandel. Innovatie is iets waar we graag in voorop lopen. De veranderende rol van de accountant zien zij als een kans in plaats van een bedreiging. Frans Razenberg: “Door de ontwikkelingen in onze branche op de voet te volgen en te omarmen, kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn. We kunnen hen proactief adviseren over hun financiën en bedrijfsvoering. Door deze samenwerking stuwen we onze klanten én ons kantoor naar grote hoogte. We zijn enorm trots dat dit erkend en beloond wordt met deze mooie prijs. Dit is een extra motivatie om de goede koers voort te zetten de komende jaren. We willen onze klanten graag bedanken voor het vertrouwen in ons kantoor en onze medewerkers.”

De zeskoppige jury van Exact heeft de top tien kantoren beoordeeld aan de hand van verschillende factoren waaronder een pitch die gegeven moest worden door de genomineerden. “Dashboards gebruiken om relevante gesprekken te voeren met klanten. En dat met ongelooflijk enthousiasme en vol trots voor het vak. RSW zet samenwerking met klanten echt op 1. De 100% real-time informatie vormt het gespreksonderwerp. Relevant en persoonlijk en communicatie in klare taal. Geweldig. De dik verdiende winnaar van de Cloud Award voor Samenwerking!” Aldus de Jury.

Over de Exact Cloud Award

Dit jaar hebben 900 ondernemers hun accountants- of administratiekantoor genomineerd. Uit de tachtig kantoren die de uitgebreide vragenlijst hebben ingevuld is een top 10 samengesteld. In totaal zijn er vier awards vergeven tijdens de Exact Accountancydag in Maarssen: de Cloud Award, de Samenwerking Award, de Innovatie Award en de Crowd Award.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×